Νομοσχεδιο Εργασιακα : Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό συνεχίζεται. Στις τάξεις, στα ... : Κόντρες στη βουλή για το νομοσχέδιο χατζηδάκη:

Νομοσχεδιο Εργασιακα : Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό συνεχίζεται. Στις τάξεις, στα ... : Κόντρες στη βουλή για το νομοσχέδιο χατζηδάκη:. Με το ίδιο νομοσχέδιο θεσμοθετούνται ως υποχρεωτικές αργίες η 1η ιανουαρίου και η 28η οκτωβρίου και καταργείται η διάκριση αποζημιώσεων απόλυσης μεταξύ υπαλλήλων και εργατοτεχνιτών. Το νομοσχέδιο σύμφωνα με τη γσεε κινείται σε θετική κατεύθυνση ,το πεδίο κρίσης όμως για τη συνομοσπονδία είναι η νομοθέτηση και η υλοποίηση των. Νέα, ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα στο www.enikos.gr, με την υπογραφή του νίκου χατζηνικολάου. Είναι ένα νομοσχέδιο που εκσυγχρονίζει σημαντικά το εργατικό δίκαιο και είναι μια παρέμβαση που ακολουθεί. Το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει σύγχρονα, πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και ιδιαίτερα των γυναικών και των νέων, αποκαθιστά αδικίες, καταργεί αναχρονιστικές ρυθμίσεις, προσαρμόζει το.

Παρομοια αρθρα περισσοτερα απο τον συντακτη. Ενστάσεις από συριζα και κκε. «το νομοσχέδιο για την προστασία της εργασίας είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Με το ίδιο νομοσχέδιο θεσμοθετούνται ως υποχρεωτικές αργίες η 1η ιανουαρίου και η 28η οκτωβρίου και καταργείται η διάκριση αποζημιώσεων απόλυσης μεταξύ υπαλλήλων και εργατοτεχνιτών. «το αντιλαϊκό κι αντεργατικό νομοσχέδιο για τα εργασιακά δεν θα περάσει».

Θεσσαλονίκη: Νέα διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο στα εργασιακά
Θεσσαλονίκη: Νέα διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο στα εργασιακά from www.voria.gr
Το νομοσχέδιο ψηφίζεται απόψε στη βουλή. Το νομοσχέδιο αυξάνει και το ανώτατο ετήσιο όριο υπερωριακής απασχόλησης από 90 ώρες στη βιομηχανία και 120 στις υπηρεσίες που ισχύει σήμερα, σε 150 ώρες το χρόνο για όλους τους κλάδους. Σφοδρές αντιδράσεις από αντιπολίτευση και συνδικάτα των εργαζομένων για το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο χατζηδάκη που καταργεί το 8ωρο και επιβάλλει «μεσαίωνα» στα εργασιακά. Είναι ένα νομοσχέδιο που εκσυγχρονίζει σημαντικά το εργατικό δίκαιο και είναι μια παρέμβαση που ακολουθεί. Με το ίδιο νομοσχέδιο θεσμοθετούνται ως υποχρεωτικές αργίες η 1η ιανουαρίου και η 28η οκτωβρίου και καταργείται η διάκριση αποζημιώσεων απόλυσης μεταξύ υπαλλήλων και εργατοτεχνιτών. Ψηφίστηκε στη βουλή των ελλήνων με 158 ναί και 142 όχι βασικό εργασίας νομοσχέδιο, και τώρα είναι νόμος τού κράτους αφού στις δημοκρατίες η «πλειοψηφία» νικάει. Κόντρες στη βουλή για το νομοσχέδιο χατζηδάκη: Παρομοια αρθρα περισσοτερα απο τον συντακτη.

Στο επίκεντρο περιβάλλον και ψηφιακός μετασχηματισμός.

Το νομοσχέδιο ψηφίζεται απόψε στη βουλή. Παρομοια αρθρα περισσοτερα απο τον συντακτη. Απλήρωτη δουλειά και μειώσεις μισθών φέρνει η κατάργηση του 8ωρου. Το πρώτο τρίμηνο του 2020 το μέτρο θα ξεκινήσει να λειτουργεί σε στάδια και πιλοτικά καταρχήν σε συγκεκριμένους κλάδους. Το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει σύγχρονα, πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και ιδιαίτερα των γυναικών και των νέων, αποκαθιστά αδικίες, καταργεί αναχρονιστικές ρυθμίσεις, προσαρμόζει το. Σφοδρές αντιδράσεις από αντιπολίτευση και συνδικάτα των εργαζομένων για το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο χατζηδάκη που καταργεί το 8ωρο και επιβάλλει «μεσαίωνα» στα εργασιακά. «το νομοσχέδιο είναι για τα σκουπίδια, δεν διορθώνεται ούτε βελτιώνεται» φώναξαν οι απεργοί έξω από το κοινοβούλιο. Τι να περιμένουν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι. Στις 15 ιουνίου του 1987 όλα ξημέρωσαν διαφορετικά. Η στιγμή που άλλαξε τα πάντα γύρω από τα σπορ στην χώρα αλλά και σε. Κορύφωση της αντιπαράθεσης για τις αλλαγές. Με το ίδιο νομοσχέδιο θεσμοθετούνται ως υποχρεωτικές αργίες η 1η ιανουαρίου και η 28η οκτωβρίου και καταργείται η διάκριση αποζημιώσεων απόλυσης μεταξύ υπαλλήλων και εργατοτεχνιτών. Κόντρες στη βουλή για το νομοσχέδιο χατζηδάκη:

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το εργασιακό νομοσχέδιο. Στις 15 ιουνίου του 1987 όλα ξημέρωσαν διαφορετικά. Το άρθρο ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα εργασιακά εμφανίστηκε πρώτα στο ert.gr. Αδεδυ, εργαζόμενοι στο μετρό και ναυτεργάτες ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Η στιγμή που άλλαξε τα πάντα γύρω από τα σπορ στην χώρα αλλά και σε.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 8ΩΡΟΥ - ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ...
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 8ΩΡΟΥ - ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ... from paidis.com
Σφοδρές αντιδράσεις από αντιπολίτευση και συνδικάτα των εργαζομένων για το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο χατζηδάκη που καταργεί το 8ωρο και επιβάλλει «μεσαίωνα» στα εργασιακά. Νέα, ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα στο www.enikos.gr, με την υπογραφή του νίκου χατζηνικολάου. Το νομοσχέδιο ψηφίζεται απόψε στη βουλή. Η ονομαστική ψηφοφορία για το εργασιακό νομοσχέδιο. Αδεδυ, εργαζόμενοι στο μετρό και ναυτεργάτες ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Το νομοσχέδιο δίνει παραπάνω δύναμη στον εργαζόμενο, παραπάνω δύναμη στην οικονομία, παραπάνω δύναμη στην ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός εργασίας κωστής χατζηδάκης, τονίζοντας. Παρομοια αρθρα περισσοτερα απο τον συντακτη. Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το εργασιακό νομοσχέδιο.

Αδεδυ, εργαζόμενοι στο μετρό και ναυτεργάτες ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Τι να περιμένουν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι. «το νομοσχέδιο είναι για τα σκουπίδια, δεν διορθώνεται ούτε βελτιώνεται» φώναξαν οι απεργοί έξω από το κοινοβούλιο. Κόντρες στη βουλή για το νομοσχέδιο χατζηδάκη: Νομοσχέδιο καθορίζει απαγορευμένες αθέμιτες εμπορικές πρακτικές μεταξύ αγροτών & σούπερ μάρκετ. Το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει σύγχρονα, πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και ιδιαίτερα των γυναικών και των νέων, αποκαθιστά αδικίες, καταργεί αναχρονιστικές ρυθμίσεις, προσαρμόζει το. Ενστάσεις από συριζα και κκε. Το νομοσχέδιο στον πυρήνα του είναι φιλεργατικό και βαθιά αναπτυξιακό υποστήριξε ο πρωθυπουργός, κυριάκος μητσοτάκης, από το βήμα της βουλής στη συζήτηση για. Η ονομαστική ψηφοφορία για το εργασιακό νομοσχέδιο. Η ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου που συζητείται στη βουλή, θα ολοκληρώσει μια εκκρεμότητα στρατηγικής σημασίας για την κυβέρνηση και τα ταξικά συμφέροντα που εξυπηρετεί. Απλήρωτη δουλειά και μειώσεις μισθών φέρνει η κατάργηση του 8ωρου. Είναι ένα νομοσχέδιο που εκσυγχρονίζει σημαντικά το εργατικό δίκαιο και είναι μια παρέμβαση που ακολουθεί. Το νομοσχέδιο σύμφωνα με τη γσεε κινείται σε θετική κατεύθυνση ,το πεδίο κρίσης όμως για τη συνομοσπονδία είναι η νομοθέτηση και η υλοποίηση των. Παρομοια αρθρα περισσοτερα απο τον συντακτη.

Ενστάσεις από συριζα και κκε. Το ευρωμπάσκετ 87 παραμένει το ιερό και όσιο του ελληνικού αθλητισμού. Με τη σκέψη σε πιθανολογούμενο, αύριο, συγκρουσιακό τετ α τετ του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το πρώτο τρίμηνο του 2020 το μέτρο θα ξεκινήσει να λειτουργεί σε στάδια και πιλοτικά καταρχήν σε συγκεκριμένους κλάδους. Το νομοσχέδιο αυξάνει και το ανώτατο ετήσιο όριο υπερωριακής απασχόλησης από 90 ώρες στη βιομηχανία και 120 στις υπηρεσίες που ισχύει σήμερα, σε 150 ώρες το χρόνο για όλους τους κλάδους.

Χανιά | Συγκέντρωση και πορεία εκπαιδευτικών κατά του ...
Χανιά | Συγκέντρωση και πορεία εκπαιδευτικών κατά του ... from www.zarpanews.gr
Με τη σκέψη σε πιθανολογούμενο, αύριο, συγκρουσιακό τετ α τετ του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τι να περιμένουν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι. Τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου για τα εργασιακά, που ψηφίζεται σήμερα στη βουλή, εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων, παραθέτει. «η κυβέρνηση με το «νομοσχέδιο χατζηδάκη» επιχειρεί να φέρει τον εργασιακό μεσαίωνα στη ζωή των. Παρομοια αρθρα περισσοτερα απο τον συντακτη. Ενστάσεις από συριζα και κκε. Το νομοσχέδιο ψηφίζεται απόψε στη βουλή. Κόντρες στη βουλή για το νομοσχέδιο χατζηδάκη:

Το νομοσχέδιο ψηφίζεται απόψε στη βουλή.

Κορύφωση της αντιπαράθεσης για τις αλλαγές. Με τη σκέψη σε πιθανολογούμενο, αύριο, συγκρουσιακό τετ α τετ του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το άρθρο ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα εργασιακά εμφανίστηκε πρώτα στο ert.gr. Η ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου που συζητείται στη βουλή, θα ολοκληρώσει μια εκκρεμότητα στρατηγικής σημασίας για την κυβέρνηση και τα ταξικά συμφέροντα που εξυπηρετεί. Παρομοια αρθρα περισσοτερα απο τον συντακτη. Μητσοτάκης έκανε λόγο για έναν δεκάλογο μεγάλων τομών, που θα. Το πρώτο τρίμηνο του 2020 το μέτρο θα ξεκινήσει να λειτουργεί σε στάδια και πιλοτικά καταρχήν σε συγκεκριμένους κλάδους. Νέα, ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα στο www.enikos.gr, με την υπογραφή του νίκου χατζηνικολάου. Τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου για τα εργασιακά, που ψηφίζεται σήμερα στη βουλή, εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων, παραθέτει. Τι να περιμένουν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι. Στις 15 ιουνίου του 1987 όλα ξημέρωσαν διαφορετικά. Με το ίδιο νομοσχέδιο θεσμοθετούνται ως υποχρεωτικές αργίες η 1η ιανουαρίου και η 28η οκτωβρίου και καταργείται η διάκριση αποζημιώσεων απόλυσης μεταξύ υπαλλήλων και εργατοτεχνιτών. Το νομοσχέδιο σύμφωνα με τη γσεε κινείται σε θετική κατεύθυνση ,το πεδίο κρίσης όμως για τη συνομοσπονδία είναι η νομοθέτηση και η υλοποίηση των.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama